Tilbage til 2020

IGEN .. en travl weekend ..

03/03/2020

IMG 2437
IMG 2441 IMG 2438 IMG 2440 IMG 2443 IMG 2439 IMG 5 IMG 6 IMG 2448 IMG 7

IGEN en god weekend .. German Open, Challenge Cup i Belgien, månedens teknik-elev

Efter sidste weekends store succes ved ”Esbjerg+ Cup” på hjemmebane, var weekenden efter - for en del af klubbens udøvere – bogstaveligt talt på udebane.

MEN .. ikke desto mindre blev det en begivenhedsrig og ganske god en af slagsen – ikke mindst socialt og erfaringsmæssigt ..

 

GERMAN OPEN – i Hamborg:

Jana Rajani tabte sin semifinale og kom hjem med en bronzemedalje.

Jana havde ret store problemer med sin hjelm, som hæmmede hans udsyn.

Den lille figther gjorde ellers, hvad han kunne, men det rakte ikke på dagen.

Camilla Retzlaff Hvass tabte desværre i indledende runde til en polak.

Men hun har den rette indstilling til tingene og giver ikke op .. og kommer igen.

 

De unge kæmpere høster stor erfaring og rutine ved disse store stævner – her var der tale om et stort ”KVAL-STÆVNE” - så det siger sig selv, at modstanderne ved disse stævner er ret stærke og det kan dæleme mærkes inde i ringen .. :-)

Det gode er, at de jo langtfra opgiver .. de fortsætter ufortrødent kampen for at forbedre sig og det er den rette indstilling at have.

Næste weekend går turen således for begges vedkommende f.eks. til Holland – til endnu et stort stævne.

 

CHALLENGE CUP – Tongeren, Belgien:

En bilfuld unge udøvere fra kampholdet tog turen ned til Belgien for at deltage ved dette stævne, der både var et kampstævne og et teknikstævne

Coach Dennis Christensen sad ved rattet og med sig i bilen havde han de tre kæmpere Anna Vân Anh Olsen samt de to guldvindere fra Esbjerg+ Cup stævnet Mads Abildgaard og Eman Curovac.

Og jeps .. ej at forglemme også Maja Maria Hansen, der var holdets ”blæksprutte” og som både var kamerafører, humørspreder, holdleder, maskot og tillige med også udgjorde det ultrastærke heppekor .. :-)

 

Sølvmedaljer: Eman Curovac & Anna Vân Anh Olsen

Eman lagde hårdt ud med at møde en israeler – denne fik ikke et ben til jorden.

I sin næste kamp stod Eman overfor en belgisk kæmper – her smed sekundanten allerede efter første omgang håndklædet i ringen. Lidt pudsigt var sekundanten en rigtig god ven af vores klub, nemlig Rudy Pelgrims, som er instruktør på Summer Camp 2020 her i Esbjerg.

Finalen stod mod endnu en belgier og det blev en meget lige, tæt og god kamp – som desværre endte til belgierens fordel i allersidste sekund.

Anna mødte i sin finale en meget rutineret kæmper fra Belgien og det blev desværre til et nederlag … men … men … Anna lærer en hulens masse, som hun kan bruge fremadrettet ..

Mads Abildgaard, der ellers havde rigtigt tur i den ved sidste weekends stævne, kom aldrig helt i gang i sin indledende kamp mod en belgier, hvilket gjorde, at belgieren trak det længste strå .. og Mads var dermed færdig ved stævnet.

Det var et stævne, som f.eks. de belgiske landsholdsaspiranter brugte som kvalifikationsstævne – så stævnet som sådan var pænt stærkt besat.

MEN .. hvordan man end vendte og drejede det, så var det en rigtig god tur for træner Dennis Christensen og hans disciple. Han havde jo dejligt selskab i bilen på den lange vej hjem til Esbjerg, so what’s not to like .. ? :-)

 

TEKNIK

Teknikerne fra klubben havde også en del at se til som tilmeldte ved CHALLENGE CUP i Belgien, der jo også var et teknikstævne ..

Ifølge Tony Højmose Bollerup Hansen og instruktør Christina Christensen Hansen var der ”Thumbs Up” for den indsats, som de unge teknikere leverede – tja, faktisk var der tale om en fantastisk indsats iflg. Tony .. :-)

GULD: Sofia Van (”Team”) og Jakob Al-hamdani (”Free-style”)

BRONZE: Isabella Bendesen (”Individuel”)

Derudover hentede Sofia en flot 5. plads i ”Individuel” og Jakob en 8. plads – i det hele taget var der tale om en ganske solid indsats af klubbens tre udøvere udi de tekniske discipliner, som trænerteamet var mere end tilfredse med .. !

Som en lille krølle på halen kan det nævnes, at klubbens tidligere VM & EM medaljetager i TEKNIK, Sofie Berggreen Jensen (der nu repræsenterer Risskov) sammen med sine team-kammerater denne weekend vandt Guld ved US Open i ”Freestyle Team” disciplinen ..

OG .. at klubbens instruktører i teknik har kåret FEBRUAR måneds elev .. og det blev Isabella Bendesen.

Et stort tillykke til den unge tekniker, der både ved Esbjerg+ Cup sidste weekend og i Belgien denne weekend hentede bronzemedaljer .. !

Ak ja .. dygtige og energiske unge mennesker .. og flotte resultater .. !

Endnu en travl weekend for klubbens travle udøvere er veloverstået .. :-)

 

ETK/pr

Claus Bjelke mob ph 40270099

claus@bjelke.dk